Motorhomesalon Antwerpen

Op 23 & 24  april 2022 vindt in Antwerp Expo voor de 11de maal het Tweedehands Motorhomesalon plaats. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren zijn de beurzen voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter zijn de salons meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving en van de tweedehands motorhomes kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhomes van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet! Vraag hier je GRATIS inkomkaart.

Door te overnachten op Vogelzang ga je super relaxed de beurs ontdekken en je hoeft niet halsoverkop naar huis. Je hebt lekker de tijd om jouw beursbezoek te combineren met een dagje Antwerpen. Vraag jouw GRATIS overnachting aan. Op onze site kom je alle info te weten. Wees snel! De plaatsen zijn beperkt! Klik hier voor GRATIS overnachting

BELANGRIJKE INFORMATIE
Antwerp Expo en Camperpark Vogelzang liggen “BUITEN” de LEZ-zone. Dit wil zeggen dat ook de oudere voertuigen de beurs kunnen bezoeken maar wel bepaalde routes moeten volgen. Zie boven geplaatste kaart.

Wanneer : 23 en 24 april 2022
Waar : Antwerp Expo | Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen België
Openingsuren : Za 23/04 10:00-18:00 en Zo 24/04 10:00-17:00
Prijzen : Volwassenen: €6,00 ( aan de kassa ) | Kinderen tot 16j GRATIS
www.motorhomesalon.be | info@motorhomesalon.be | +32(0)477 800 880

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *