BLOGCAMPERFUNSPONSORS

Gebruik van een GPS-tracker voor jouw eigendom

Een GPS-tracker van Folloow geeft je inzicht in de live locatie van een object of voertuig. Koppel deze daarom aan jouw prachtige zeilboot, oldtimer of misschien zelfs unieke muziekinstrument! Via het online platform kun je altijd zien waar deze eigendommen zijn. Maar niet alleen kun je deze altijd raadplegen, je kunt zelf ook meldingen instellen voor bepaalde activiteiten. Door een geografische zone vast te stellen waar het eigendom normaal gesproken staat, krijg je een bericht wanneer het deze zone verlaat. Zo kun je inspelen op de gebeurtenissen wanneer dit echt nodig is. Diverse rapportages geven je ook de mogelijkheid om belangrijke informatie te downloaden of automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks te ontvangen via e-mail.

GPS-trackers voor jouw eigendom
Er zijn veel verschillende situaties te bedenken waarin je graag de locatie van jouw eigendom zou weten. Het gebruik van een GPS-tracker van Folloow maakt dit mogelijk! Via een duidelijk online platform kun je altijd achterhalen waar jouw unieke eigendom is. Ideaal om van gebruik te maken wanneer jouw eigendom niet verzekerd kan worden, maar je niet zonder kunt als deze kwijt raakt of gestolen wordt. 

De voordelen en specificaties op een rijtje
Met het gebruik van Folloow GPS-trackers verlies je jouw unieke of mooie spullen nooit uit het oog. Zo geniet je van de volgende voordelen:

Live het object of voertuig volgen
In 88 landen en heel Europa te gebruiken
Notificaties en alarmeringen per sms en email
Gebruik van beveiligde zones
Rapportages inzichtelijk via een download
12 maanden historie in te zien
Makkelijk te gebruiken online platform

Het online platform
In jouw persoonlijke omgeving van het Folloow platform stel je de automatische meldingen of rapportages in die je wilt ontvangen. Dit kan over alle gebeurtenissen die je zelf belangrijk vindt, per mail, pushbericht of SMS. Hierna ontvang je altijd, automatisch meldingen bij belangrijke gebeurtenissen als beweging, diefstal, sabotage of het verlaten en binnentreden van een zone!

Officiële website : www.folloow.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *