ADVERTEREN

In de wereld van camperliefhebbers is er één naam die opvalt als een oase in de woestijn van online portals – CamperFun. Met zijn bruisende gemeenschap van gepassioneerde camperaars en een ongeëvenaarde toewijding aan het leveren van hoogwaardige content, staat CamperFun onbetwistbaar bovenaan als hét platform voor al je campergerelateerde advertenties. Maar waarom zou je juist hier adverteren? Laten we dieper graven.

1. Gepassioneerde Gemeenschap
Camperportaal CamperFun is niet zomaar een website; het is een levendige gemeenschap van gelijkgestemde individuen die één passie delen: campers. Door te adverteren op CamperFun krijg je direct toegang tot deze gepassioneerde doelgroep, die op zoek is naar producten en diensten die hun camperervaring kunnen verbeteren. Of het nu gaat om accessoires, technologische snufjes of reisbestemmingen, jouw advertenties zullen een publiek bereiken dat er daadwerkelijk om geeft.

2. Hoog bezoekersaantal
In de wereld van online adverteren draait alles om bereik, en CamperFun stelt hierin niet teleur. Met een constante stroom van fervente camperaars die dagelijks de website bezoeken voor inspiratie, advies en nieuws, ben je verzekerd van een aanzienlijk publiek voor je advertenties. Jouw merk zal prominent aanwezig zijn op een platform dat een van de meest bezochte bestemmingen is voor camperliefhebbers.

3. Gerichte Marketingmogelijkheden
Een van de grootste voordelen van adverteren op CamperFun is de mogelijkheid om je boodschap te richten op een uiterst relevante doelgroep. In plaats van te gokken op algemene demografische gegevens, kun je je advertenties specifiek richten op mensen die al interesse hebben getoond in campers, reizen en outdooractiviteiten. Dit betekent dat je advertentiebudget efficiënter wordt besteed en dat je meer waar voor je geld krijgt.

4. Vertrouwde autoriteit
CamperFun geniet een welverdiende reputatie als een betrouwbare bron van informatie en advies binnen de campergemeenschap. Door te adverteren op dit platform, associeer je je merk automatisch met deze vertrouwde autoriteit. Dit versterkt niet alleen de geloofwaardigheid van je merk, maar kan ook leiden tot een hogere conversieratio, aangezien gebruikers eerder geneigd zijn om te vertrouwen op aanbevelingen en advertenties van een bron die ze kennen en respecteren.

5. Innovatieve Advertentiemogelijkheden
Camperportaal CamperFun streeft er voortdurend naar om zijn gebruikers een boeiende en interactieve ervaring te bieden, en dit streven geldt ook voor advertenties. Met een scala aan innovatieve advertentiemogelijkheden, zoals interactieve banners en gesponsorde inhoud, kun je je boodschap op een creatieve en boeiende manier overbrengen aan het publiek van CamperPortaal CamperFun, wat resulteert in een grotere betrokkenheid en impact.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve manier om je campergerelateerde producten of diensten te promoten, is er geen betere keuze dan adverteren op Camperportaal CamperFun. Met zijn gepassioneerde gemeenschap, hoog bezoekersaantal, gerichte marketingmogelijkheden, vertrouwde autoriteit en innovatieve advertentiemogelijkheden, biedt dit platform alles wat je nodig hebt om je merk te laten opvallen en succes te behalen in de wereld van campers.


Mogelijkheden


ADVERTENTIE Tegel D
(Hoofdsponsor)

 • Banner Formaat: 300×250 vast
 • Positionering: Geanimeerde vaste banner helemaal rechts op de website; in sommige groepen mogelijk links. Op elke pagina zichtbaar voor de bezoeker.
 • Inhoud Banner: Volledige pagina gewijd aan de voorstelling van je bedrijf, inclusief:
  • Link naar jouw eigen website voor directe interactie en conversies.
  • Google Maps kaart die de locatie van jouw bedrijf markeert of link naar jouw website voor gemakkelijke navigatie.
  • Vermeldingen op onze nieuwsbrieven.
 • Promotie op Facebook (FB) Camperfun Groep:
  • Vermelding in de rubriek ‘Uitgelicht’ in de FB Camperfun groep.
  • Elke maand rotatie tussen de hoofdsponsors voor maximale zichtbaarheid en gelijke kansen.
 • Aanpasbaarheid van Geanimeerd Logo:
  • Jouw geanimeerd logo kan op bepaalde tijdstippen worden aangepast voor evenementen zoals Opendeur, nieuwe productlanceringen, promoties, etc.
  • Laat ons weten wanneer aanpassingen nodig zijn, wij zorgen voor plaatsing op de website en maken melding in de FB group Camperfun via het menu ‘Uitgelicht’.

ADVERTENTIE Tegel B

 • Banner Formaat: 125×125 vast, geplaatst in een groep van 4.
 • Positionering: Helemaal rechts op de website, mogelijk links in sommige groepen onder de hoofdsponsors.