BLOGCAMPER NIEUWSNUTTIGE INFOSPONSORS

EKOWAX Cleaning Products

Ekowax biedt hoogwaardige duurzame schoonmaakoplossingen die het gebruik van grondstoffen verlagen. Ekowax doet dit om zijn klanten te helpen met minder middelen meer te doen en het milieu te ontzien.
Ekowax Cleaning Products zijn ecologische veilige schoonmaak- en onderhoudsproducten die met weinig inspanning de beste resultaten leveren.

Wassen zonder water

Ekowax Wassen zonder Water verwijdert vuil en vet zonder krassen en laat geen kalkvlekken achter. De unieke polymeren zorgen voor een wekenlange glans en bescherming. Ekowax Wassen zonder Water is een niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

Ekowax Wassen zonder Water is een spray- en wrijfreinger. Naspoelen en afzemen is overbodig. Dit product is waterbesparend, snel en eenvoudig in gebruik. Een krachtige mix van oppervlakte-actieve stoffen weekt het vuil los en vullen de poriën op waarna het gemakkelijk kan worden afgeveegd. De poriën blijven na het schoonmaken gevuld en vormen een beschermende laag welke vuil, water en vet afstoten. Hierdoor zullen de volgende schoonmaakbeurten weinig inspanning en de beste resultaten geven.

Ekowax Wassen zonder Water is ideaal voor het “wassen” van de auto, motor, camper etc, het schoonmaken van sanitair, ramen, keuken, in en om het huis, kantoor of werkplek. Eenvoudig te gebruiken op nagenoeg iedere niet poreuze ondergrond zonder water te verspillen en zonder extra benodigdheden.

NANO TECHNOLOGIE

Nano technologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend. Nanotechnologie wordt een “enabling technology” genoemd. Dat wil zeggen, dat het vele nieuwe toepassingen mogelijk maakt en de bestaande technieken kunnen sterk verbeterd worden. Denk aan vuilafwering. Als het oppervlak is behandeld met een nano-vloeistof werkt het oppervlak hetzelfde als een lotusblad. Dit water- en vuil-afstoten wordt ook wel het “lotuseffect” of “easy to clean effect” genoemd.

Officieële website : ekowax.nl


Word Gratis Lid van Onze Camperfun Nieuwsbrief : Ontvang Exclusieve Updates en Voordelen!

One thought on “EKOWAX Cleaning Products

 • Mijn Ervaring met Ekowax: Een Revolutie in Camperverzorging

  Als fervent camperaar heb ik door de jaren heen verschillende producten voor het onderhoud van mijn camper uitgeprobeerd. Van traditionele reinigingsmiddelen tot geavanceerde polijstmiddelen, ik heb alles geprobeerd om mijn geliefde huis op wielen in topconditie te houden. Maar geen enkel product heeft me zo verbaasd en tevreden gesteld als Ekowax.

  Eenvoudig aan te brengen, Verbluffende Resultaten
  Het eerste wat me opviel bij het gebruik van Ekowax was hoe gemakkelijk het aan te brengen is. Geen gedoe met emmers water of ingewikkelde reinigingsprocedures. Het enige wat ik hoefde te doen was een kleine hoeveelheid Ekowax op het oppervlak te sprayen en het vervolgens met een microvezeldoek te poetsen. Binnen enkele minuten was mijn camper weer sprankelend schoon.

  Maar wat me echt wegblies, waren de resultaten. Na slechts één toepassing was mijn camper bedekt met een verbluffende glans die ik nog nooit eerder had gezien. Het oppervlak voelde glad aan en alle vuil, stof en vingerafdrukken waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Het was alsof mijn camper een complete make-over had gekregen en er weer als nieuw uitzag.

  Veelzijdigheid en Doeltreffendheid
  Wat Ekowax nog indrukwekkender maakt, is de veelzijdigheid ervan. Niet alleen kan het worden gebruikt op het exterieur van de camper, maar ook op ramen en kasten. En het beste van alles? Zelfs de zwarte strepen van de rubbers verdwenen als bij toverslag. Het was verbazingwekkend om te zien hoe snel en moeiteloos Ekowax zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderde.

  Bovendien merkte ik op dat mijn camper na het gebruik van Ekowax veel minder vuil aantrok. Normaal gesproken moest ik mijn camper regelmatig schoonmaken om vuil en stof te verwijderen, maar met Ekowax bleef het oppervlak langer schoon en glanzend.

  Een Absolute Aanrader
  Al met al kan ik Ekowax alleen maar omschrijven als een absolute topper. Het gemak van het aanbrengen, de verbluffende resultaten en de veelzijdigheid maken het tot een onmisbaar onderdeel van mijn camperverzorgingsroutine. Als je op zoek bent naar een product dat je camper moeiteloos reinigt en laat stralen als nooit tevoren, dan is Ekowax precies wat je nodig hebt. Ik ben ervan overtuigd dat het ook jouw camperervaring zal transformeren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *