BLOGCAMPER DIEFSTALCAMPER NIEUWS

Gestolen bussen vertrokken niet naar Litouwen

Inspecteurs van de Podlasie Road Transport Inspectorate (ITD) hielden een vrachtwagen tegen voor inspectie, die gestolen camperbussen vervoerde. De auto’s zouden naar Litouwen gaan. Het transport werd gestopt op de express “acht”.

Op donderdag (17 februari) hielden agenten van de provinciale inspectie voor het wegtransport in Białystok een Litouwse vrachtwagen tegen in Jeżewo. In het kader van het wegtransport van Duitsland naar Litouwen werden er twee camperbussen door vervoerd. De bestuurder had geen documenten of sleutels van de vervoerde auto’s.

Tijdens de inspectie van de carrosserie ontdekten inspecteurs dat de campers ontstekingsschakelaars en open elektriciteitskasten met zekeringen hadden beschadigd. Dit deed bij ITD-inspecteurs twijfels rijzen over de rechtmatigheid van de herkomst van de vervoerde auto’s. Een politiepatrouille werd ter plaatse geroepen. De controle van de bussen die naar Litouwen gaan, bevestigde de veronderstellingen van de inspecteurs. Een paar dagen eerder werden de bussen gestolen in Duitsland.
Verdere acties in deze zaak worden uitgevoerd door de politie.


Bron : GOV.PL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *