BLOGCAMPER NIEUWSNUTTIGE INFO

Motorhomesalon Antwerpen

Op 11 & 12  maart 2023 vindt in Antwerp Expo voor de 12de maal het 2de hands MotorhomeSalon plaats. Dankzij de exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Het Tweede hands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden motorhomes: tweedehands campers en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter is het salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de mobilhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!


BELANGRIJKE INFORMATIE
Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)! Klik HIER voor meer info vinden welke route je moet volgen.

Wanneer : 11 en 12 maart 2023
Waar : Antwerp Expo | Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen België
Openingsuren : Za 11/03 10:00-18:00 en Zo 12/03 10:00-17:00
Prijzen : Volwassenen: €6,00 ( aan de kassa ) | Kinderen tot 16j GRATIS
www.motorhomesalon.be | info@motorhomesalon.be | +32(0)477 800 880GRATIS Overnachten
Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers van de beurs GRATIS verblijven met de motorhome op camperpark Vogelzang van zaterdag op zondag (zaterdag 11/03/2023 toekomen).

Vraag uw gratis overnachting aan door te klikken op onderstaande knop. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een betalingsmail voor het storten van € 5,00. De reservatie is pas definitief nadat we de betaling ontvangen hebben. Daarna ontvangt men een bevestiging van de reservatie. Op de beurs kan men de € 5,00 recupereren bij de infobalie. Specifieke informatie versturen we de week voor de beurs en kan bekomen worden op het terrein Vogelzang. Wees snel! De plaatsen zijn beperkt!


Net naast Antwerp Expo ligt Camperpark Vogelzang. Met meer dan 100 motorhome plaatsen is het mogelijk om het motorhomesalon op een eenvoudige manier met de motorhome te bezoeken en te overnachten. Je kan een bezoek aan het motorhomesalon koppelen aan een bezoek van de prachtige Stad Antwerpen.
http://www.camperparkvogelzang.be
Vogelzanglaan 7
2020 Antwerpen

Ontvang onze nieuwsbrief en maak kans op tal van prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *