BLOGCAMPER DIEFSTALNUTTIGE INFO

DIGITPOL Stolen Car Database

Stolen Car Database is een internationale database van gestolen voertuigen zoals auto’s, boten, motoren en vrachtwagens. Deze internationale database met gestolen voertuigen bevat de registratie van gestolen, gezochte en verduisterde voertuigen uit de VS, het VK, Europa, Azië, Afrika en de Stille Oceaan. Digitpol verzorgt de wereldwijde opsporing en inbeslagname van gestolen voertuigen, dit doen we door technologie zoals telematica tracking, ANPR te combineren met traditionele opsporingsmethoden. Voertuigen die in deze database worden vermeld, worden gestolen. Als u er een vindt, neemt u contact op met het dichtstbijzijnde politiebureau of Digitpol.

Door een gestolen voertuig op te nemen in de internationale database voor gestolen voertuigen, een auto, motor, boot, camper, fabriek of vrachtwagen in de database met gestolen voertuigen van Digitpol, kan het voertuig onmiddellijk zichtbaar zijn op een breed scala aan sociale mediaplatforms, op internet en worden gedeeld met de onderzoekspartners van Digitpol.

Door een voertuig te registreren in de database met gestolen auto’s, wordt een waarschuwing met informatie over het voertuig verzonden via sociale media en wordt deze om de paar uur opnieuw verzonden, het chassisnummer (VIN), het voertuigidentiteitsnummer, het merk, het model, de kleur en het kenteken worden op de eerste pagina van Google als gestolen vermeld. Dit is van vitaal belang wanneer een gestolen auto buiten uw land wordt verzonden of wordt gecontroleerd door de douane, politie of importautoriteiten of potentiële kopers.

Als uw auto wordt gemeld bij de lokale politie, mogen het serienummer, vin en kentekenplaat niet worden weergegeven in een openbare zoekopdracht op internet (google) als gestolen, daarom biedt deze database met gestolen voertuigen het publiek extra middelen om voertuigcriminaliteit te bestrijden en de kansen te vergroten om een gestolen voertuig terug te vinden.

Digitpol levert dit gestolen autoregister met als doel het publiek bewust te maken en de kans op herstel te vergroten, in sommige gevallen kan DIGITPOL operationele ondersteuning bieden met de Search and Recovery.

Door ermee in te stemmen uw vermelding te delen via uw sociale netwerken (Facebook, Google+, YouTube, Twitter, LinkedIn), worden de voertuiggegevens openbaar en elk interval uitgezonden, in sommige gevallen zullen we de uitzending op sociale media versterken. enz.)

BRON Digitpol.com

Camperfun

KLIK op foto en maak je snel GRATIS lid van onze FB groep  GESTOLEN Caravans en Campers

Als uw voertuig / auto wordt gestolen, moet u de diefstal onmiddellijk melden bij het dichtstbijzijnde politiebureau en vervolgens contact opnemen met Digitpol om te helpen bij het zoeken door de gestolen auto op te sommen of naar het voertuig te zoeken. Zodra de diefstal bij de politie wordt gemeld, vaardigt de politie een internationaal bevel uit op basis van het VIN en het kenteken. Het voertuig wordt dan internationaal gezocht en in de Interpol SMV-database.

Wat te doen als uw auto wordt gestolen
Meld de diefstal onmiddellijk bij de politie samen met alle details, neem de autodocumenten mee en als het voertuig een volgsysteem heeft, geef dan de login aan de tracker door. Zodra u de auto bij de politie hebt gemeld, belt u Digitpol om indien nodig hulp te vragen bij het zoeken naar de gestolen auto.

Digitpol’s International Stolen Car Registrar of Stolen Vehicles uit de volgende landen en staten:

VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA: Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Californië, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaï, Idaho, Illinois Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada
New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island
South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin, Wyoming

Europa: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Republiek Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden,

Globaal: Zuid-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Japan, Hongkong, Rusland, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Dubai, India en Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *