BelgiëBLOGCAMPER NIEUWS

‘t Heksken wordt een camperpunt

HEUVELLAND Met de start van het komend zomerseizoen openen Guénaël Verdonck en Elien Melis het eerste camperpunt in Heuvelland. Vanaf begin april 2023 zijn de terreinen van hun loonwerkbedrijf in de Poperingestaat in Westouter 25 plaatsen beschikbaar voor camperaars.

Hun camperpunt wordt genoemd naar de locatie waar op de hoeve recht tegenover de camperplaats een pittoresk cafeetje was. Cafe ‘t Heksken.
“De 25 verharde camperplaatsen staan te midden een fruitboomhaard met het prachtige uitzicht op de mooiste heuvels van onze gemeente. Het ideale vertrekpunt dus voor een van de talrijke prachtige wandel- of fietsroutes” klinkt het bij Guénaël en Elien.
“Westouter is tijdelijk voorzien van allerhande activiteiten. Dit varieert van boswandelingen tot wijndegustaties. Verder telt Westouter heel wat gezellige drank- en eetgelegenheden. In een gezellig ingerichte retrocaravan naast de oprit zijn de talrijke fiets- en wandelroutes terug te vinden.”

WIFI EN TUINTJE
‘t Heksken beschikt over camperplaatsen van 6x10m of groter met eigen elektriciteit, wifi en tuintje met het prachtig uitzicht. Alle 25 plaatsen zijn verhard zodat het makkelijk parkeren is. Aan het begin van de camping is er een lozingsput voor grijs water en chemisch toilet, alsook een watertappunt en een afvalverzamelpunt. Voor de kinderen is er een schommel, glijbaan en uitgestrekte groene vlakte.”

TIPS
In afwachting van de officiële opening van het camperpunt werd de locatie al even uitgetest door vrienden. “Hun tips nemen we zeker mee in de verdere afwerking.” Nog deze maand komt er een website waar de boekingen kunnen gemaakt worden.”

Camperpunt ‘t Heksken, parkeerplaats voor mobilhomes en caravans
Poperingestraat 27a in Westouter
0499/ 39 05 43 – theksken@gmail.com

BRON KW Nieuws | Marc DesenderOne thought on “‘t Heksken wordt een camperpunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *