APPSBLOGCAMPER NIEUWSNUTTIGE INFO

Uw sleutel tot uw Ford Camper

FORDPASS-CONNECTIVITEIT

Verbonden wereld. Verbonden voertuigen. Koppel FordPass met FordPass Connect1 om verschillende slimme functies te ontgrendelen. Eenmaal gekoppeld, zal uw voertuig communiceren met de wereld om u heen, u op de hoogte houden van informatie over uw auto en u op een intelligente manier in beweging houden.

BLIJF VERBONDEN MET UW VOERTUIG
Krijg toegang tot gratis externe functies, zoals starten/stoppen, vergrendelen/ontgrendelen, een start plannen, voertuig- en voertuigstatuscontrole lokaliseren in de FordPass-app wanneer uw voertuig is uitgerust met Fordpass Connect. Controleer bovendien uw brandstofniveau en de levensduur van de olie.

VERGRENDELING OP AFSTAND
Vraag u nooit meer af of u de auto wel op slot hebt gedaan als u al te ver weg bent om het nog te controleren. Vergrendel en Ontgrendel uw auto waar dan ook vanop afstand met FordPass en zet uw dag zorgeloos verder.

STARTEN OP AFSTAND
Koude ochtend? Verwarm de auto en maak de ramen vrij nog voordat u uw veters hebt geknoopt. Starten op afstand betekent dat uw Ford klaar is om te vertrekken wanneer u dat wilt.

SECURIALERT
SecuriAlert helpt u te ontspannen in de wetenschap dat uw voertuig zich in een verhoogde staat van beveiliging bevindt. Als de deuren worden ontgrendeld of geopend, zelfs met een gekopieerde sleutel, ontvangt u een melding op uw smartphone.

VOERTUIGLOCATIE
U vindt uw Ford niet in een drukke parkeergarage? Of u hebt hem uitgeleend aan een vriend? Misschien wilt u controleren of uw auto daar staat waar u hem achterliet. FordPass kan u de laatst geregistreerde locatie op een kaart laten zien

BRON Ford.be

Ontvang onze nieuwsbrief en maak kans op tal van prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *