BLOGCAMPER NIEUWSSpanje

Bijeenkomst tientallen Nederlandse camperaars door politie beëindigd tijdens vermeende orgie in natuurgebied Alicante

ALICANTE – Het klinkt onwezenlijk, maar de Spaanse politie heeft in een natuurgebied bij de Pantano de Elche aan de Costa Blanca, tientallen Nederlandse kampeerauto-eigenaren moeten wegsturen. Nu is het kamperen op die plaats al illegaal, de Nederlanders liepen daarnaast volgens een getuige naakt en halfnaakt rond terwijl er ook een orgie aan de gang was.

De politie werd door een wandelaar gewaarschuwd . Hij had gezien dat tientallen mannen en vrouwen tijdens een orgie naakt en halfnaakt tussen hun campers, caravans en bestelbussen rondliepen en groepseks hadden achter een vrachtwagen. Dat gebeurde in een natuurgebied bij Elche waar het niet is toegestaan te kamperen.

Toen de politie eenmaal arriveerde hadden alle aanwezigen  echter kleding aan en werd niets gezien van een orgie, groepseks of naakt rondlopende mensen. Het overgrote merendeel van de aanwezigen waren Nederlanders die bezig waren om een groot nieuwjaarsfeest te organiseren op een plaats waar dat absoluut niet is toegestaan.

De getuige  had daarnaast gezien dat diverse personen takken van de bomen aan het zagen waren om een groot kampvuur te maken, iets wat vanwege bosbrandgevaar absoluut verboden is in de droge natuur. De aanwezige Nederlanders waren compleet verrast door de aanwezigheid van de lokale politie, Guardia Civil en de SEPRONA die in groten getale aanwezig was.

Alle aanwezigen besloten te luisteren naar de agenten en verlieten hun illegale kampeerplaats in de natuur. Waar ze gebleven zijn is een ander verhaal, misschien gaat het feest nu ergens anders door.

BRON: SPANJEVANDAAG.COM

Ontvang onze nieuwsbrief en maak kans op tal van prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *