BLOGCAMPER DIEFSTALDuitsland

Twee Campers gestolen in één nacht, Politie zoekt getuigen

Kassel-Harleshausen
Onbekenden hebben in de nacht naar woensdag twee stacaravans gestolen in de Wolfhager Straße in Kassel-Harleshausen. Aangezien de plaatsen delict dicht bij elkaar liggen, is een verband tussen de twee diefstallen zeer waarschijnlijk. De politie van Kassel is nu op zoek naar getuigen die informatie kunnen verschaffen over de daders of de verblijfplaats van de twee gestolen campers.

In één geval kan het tijdstip van het misdrijf worden teruggebracht tot tussen 19.00 uur gisteravond en 01.30 uur die nacht. Aangezien kan worden aangenomen dat de twee misdrijven met elkaar verband houden, is de andere camper waarschijnlijk in dezelfde periode gestolen, hoewel deze diefstal pas vanmorgen werd ontdekt. De daders hadden de twee voertuigen, die geparkeerd stonden op parkeerplaatsen, in de Wolfhager Straße, tussen de Harleshäuser Straße en de straat “Am Kreuzstein”, op nog onbekende wijze gestolen. In één geval stalen de dieven een vijf jaar oude, witgrijze Chausson camper, Fiat Ducato, ter waarde van ongeveer 60.000 euro. In de andere zaak stalen de daders een witte camper met bruine bekleding van fabrikant FCA Italië, type Fiat Ducato XGO Alkoven, ook ongeveer vijf jaar oud en 60.000 euro waard.

De Europese zoektocht naar de twee gestolen campers, die onmiddellijk door de politie in gang werd gezet, heeft nog geen resultaat opgeleverd. Verder onderzoek wordt verricht door de politieafdeling 21/22 van de recherche in Kassel, die verantwoordelijk is voor autodiefstallen. Getuigen die informatie kunnen verschaffen over de daders of de verblijfplaats van de gestolen campers worden verzocht het hoofdbureau van de politie van Noord-Hessen te bellen op 0561 – 9100.

BRON Polizeipräsidium Nordhessen

Camperfun

KLIK op foto en maak je snel GRATIS lid van onze FB groep 🙂 GESTOLEN Caravans en Campers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *