BLOGCAMPER NIEUWSSpanje

Buitenlandse kampeerautotoerist rijdt zich klem in smalle straat in Granada

GRANADA – Vertrouw nooit blindelings op smartphone apps zoals Google Maps of andere routeplanners en navigatiesystemen want weliswaar zitten ze meestal goed met hun geplande route, soms kan het ook akelig fout gaan. We weten echter niet of dat ook het geval was bij dit incident in het dorp Sorvilán in de provincie Granada waar een kampeerautotoerist uit het buitenland zich behoorlijk klem had gereden.

In dit geval gaat het om een Britse kampeerautorijder die zich met zijn Pilote kampeerauto vastreed in een smal straatje in het dorp Sorvilán, aan de Costa Tropical in de provincie Granada. Misschien heeft hij blindelings vertrouwd op zijn navigatiesysteem of wellicht heeft hij zich gewoon verrekend en dacht hij dat zijn kampeerauto wel de smalle bocht kon halen.

Feit is dat dit niet het geval was en na zijn actie kon de Britse kampeerautotoerist geen kant meer op. Na alle opties af te wegen werd besloten een sleepwagen te bellen om te proberen de kampeerauto te verwijderen. Dit bleek nog niet zo makkelijk te zijn. Ondertussen moest het verkeer omgeleid worden omdat de weg uiteraard versperd was. 

Het is niet bekend hoeveel schade de kampeerauto heeft opgelopen, maar deze kampeerautotoerist zal de volgende keer ongetwijfeld beter opletten waar hij naartoe gaat met zijn mobiele woning.


BRON: SPANJEVANDAAG.COM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *